Hvad giver Føljeton dig?

Overblik

Vi portionsanretter og fortolker døgnets vigtigste historier, så du kan følge med i et snuptag.

Anderledes vinkler

Vi dissekerer tidens store historier, og samler dem igen på nye og overraskende måder.

Nye ideer

Vi finkæmmer hundredvis af medier og udvælger de mest fascinerende artikler, videoer og podcasts.

Hvad er Føljeton?

Føljeton blev stiftet i 2015 af en lille flok journalister, som drømte om et enklere, sjovere og klogere nyhedsmedie. Et medie som ikke kører i ring med ligegyldige historier fra andedammen, men som giver plads til stemmer, vinkler og perspektiver, der ikke normalt får lov at fylde i dagspressen. I dag læser flere end 40.000 danskere vores nyhedsbreve

 

Redaktionen er ikke stor, men den er på mærkerne. I spalterne finder du blandt andre Lars Trier Mogensen, Oliver Stilling, Emma Louise Stenholm, David Dragsted (chefredaktør), Astrid Plum, Emilie Ewald, Carsten Jensen (ja, dén Carsten Jensen), Rasmus Hostrup og Emmy Laura Perez Fjalland.

“Føljeton giver mig Danmarks skarpeste, mest nuancerede og mest underholdende nyhedsoverblik.”

Astrid Maria Bigoni,
sociolog og journalist

“Føljeton er den eneste nyhedskilde, jeg aldrig springer over.”

Jesper Christensen,
skuespiller

“Føljeton giver mig ikke bare dagens nyheder, men fungerer også som et inspirationskartotek til alt det, jeg ikke vidste, jeg gerne vil vide mere om. Og så er det fedt, at man i et enkelt nyhedsbrev kan komme omkring Lukasjenko, Descartes og Vanilla Ice.”

Sofie Sun,
kunstformidler

“Selv om jeg ofte får læst dagens gulerod, altså dagens Føljeton, meget sent, så går jeg aldrig i seng uden at have læst den! Det ville være forkert på en eller anden måde – ufuldstændigt!”

Liselotte Willer,
teolog

“Føljeton er alt det, de andre medier gerne vil være, men ikke er: en afvæbnende samtale med et menneske, som lige netop den her dag ved lidt mere om verden, end du selv gør.”

Carsten Jensen,
forfatter

“Føljeton er som vennen du ikke anede du havde: vittig, vidende og informativ – og med et lille smil og en klog bemærkning får han verden til at give lidt bedre mening.”

Christoffer Boe,
filminstruktør

Flere spørgsmål?

Hvem er I?

Føljeton blev stiftet i 2015 af en lille flok journalister med mindst 100 års erfaring fra dagbladsbranchen (tilsammen). Vi drømte om et enklere, sjovere, mere intelligent og frem for alt bedre skrevet nyhedsmedie til den mobile generation. I dag læser flere end 40.000 danskere vores nyhedsbreve.

 

Redaktionen er ikke stor, men den er på mærkerne. I spalterne finder du blandt andre Lars Trier Mogensen, Oliver Stilling, Emma Louise Stenholm, David Dragsted (chefredaktør), Astrid Plum, Emilie Ewald, Carsten Jensen (ja, dén Carsten Jensen), Xenia Heiberg Heurlin og Emmy Laura Perez Fjalland.

Hvad skriver I om?

Vi skriver om alt det, du behøver at vide for at kunne følge med. Føljeton Hverdag og Weekend serverer en varieret diæt af politik, kultur, videnskab, økonomi og udlandsstof – og alt det imellem. Og så har vi jo en masse andre nyhedsbreve, som kommer helt ud i krogene.

Hvad koster det?

Første måned er gratis, og derefter koster det 75 danske kroner pr. måned at modtage alle vores nyhedsbreve. Der er også forskellige rabatmuligheder; se herunder.

Er der binding?

Nej. Du betaler for en måned ad gangen, og du kan nemt opsige abonnementet any time.

Er der studierabat?

Det kan du tro. Som studerende får du Føljeton til halv pris. Du kan oprette abonnementet via dette link.

Jeg er på spanden, kan I hjælpe?

Som det nok eneste medie i Danmark har Føljeton en solidaritetskasse. Vores læsere donerer løbende til kassen, så vi kan give rabatter og endda gratis abonnementer til værdigt trængende. Du kan ansøge lige her.

Hvordan får jeg fat i jer?

Send os en mail på [email protected], så bliver du sendt videre i systemet. Du kan også skrive til vores administrerende direktør her og til vores chefredaktør her.