“Føljeton forærer mig et præcist tværsnit af verdens gang. Jeg bliver klogere på ting, jeg ikke vidste havde min interesse og jeg bliver mere nysgerrig på livet omkring mig. Med ny viden i baglommen vokser jeg lidt hver dag og føler mig en anelse rigere.”

Jesper Harding,
Founding Partner & CEO for YOKE

“Føljeton giver mig Danmarks skarpeste, mest nuancerede og mest underholdende nyhedsoverblik.”

Astrid Maria Bigoni,
sociolog og journalist

“Føljeton er som vennen du ikke anede du havde: vittig, vidende og informativ – og med et lille smil og en klog bemærkning får han verden til at give lidt bedre mening.”

Christoffer Boe,
filminstruktør

“Føljeton er den eneste nyhedskilde, jeg aldrig springer over.”

Jesper Christensen,
skuespiller

Hvem er vi?

Føljeton blev stiftet i 2015 af en lille flok journalister med mindst 100 års erfaring fra dagbladsbranchen (tilsammen). Vi drømte om et enklere, sjovere, mere intelligent og frem for alt bedre skrevet nyhedsmedie til den mobile generation. I dag læser flere end 40.000 danskere vores nyhedsbreve.

Redaktionen er ikke stor, men den er på mærkerne. I spalterne finder du blandt andre Lars Trier Mogensen, Oliver Stilling, Lise Benthin Præstgaard, Carsten Jensen, Asta Kongsted, David Dragsted (chefredaktør), Emma Louise Stenholm, Oscar Rothstein og Emmy Laura Perez Fjalland.

Flere spørgsmål?

Er der binding?

Niks. Abonnementet løber månedligt. Og modsat så mange andre steder, kan du faktisk opsige igen ved at trykke på én knap.