“Føljeton er som vennen du ikke anede du havde: vittig, vidende og informativ – og med et lille smil og en klog bemærkning får han verden til at give lidt bedre mening.”

Christoffer Boe,
filminstruktør

“Føljeton giver mig Danmarks skarpeste, mest nuancerede og mest underholdende nyhedsoverblik.”

Astrid Maria Bigoni,
sociolog og journalist

“Føljeton er den eneste nyhedskilde, jeg aldrig springer over.”

Jesper Christensen,
skuespiller

“Føljeton kommer i et format, der giver så meget mening, at det næsten er synd for papiravisen. Jeg pendler 22 minutter til studiet, og her passer den daglige Føljeton perfekt til enten ud- eller hjemturen.”

Mads Øbro Thougaard,
studerende

Hvem er vi?

Føljeton blev stiftet i 2015 af en lille flok journalister med mindst 100 års erfaring fra dagbladsbranchen (tilsammen). Vi drømte om et enklere, sjovere, mere intelligent og frem for alt bedre skrevet nyhedsmedie til den mobile generation. I dag læser flere end 30.000 danskere vores nyhedsbreve.

Redaktionen er ikke stor, men den er på mærkerne. I spalterne finder du blandt andre Lars Trier Mogensen, Oliver Stilling, Anne Nørgaard Christensen, Lasse Lavrsen, Lise Benthin Præstgaard, Asta Kongsted Amtrup, Andreas T. Kønig (chefredaktør), David Dragsted, Kristoffer Dahy Ernst og Emmy Laura Perez Fjalland.

Flere spørgsmål?

Er der binding?

Niks. Abonnementet løber månedligt. Og modsat så mange andre steder, kan du faktisk opsige igen ved at trykke på én knap.